Bayés Esport participa amb un premi als Premis Ciutat de Vic: Activitat Física i Esport

Els premis van adreçats a aquelles propostes, vinculades a l’àmbit de l’activitat física i a la promoció de la salut de l’esportista, amb l’objectiu de reconèixer el treball de persones vinculades a entitats esportives, escoles, instituts, universitat, gimnasos o entitats de lleure, que són un exemple de motivació, persistència i vocació permanent per la seva feina.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vic, la Facultat d’Educació, Traducció, Esports i Psicologia de la UVic – UCC, Bayés Esport i la Penya Barcelonista Plana de Vic volem aportar nous elements de qualitat en la pràctica de l’activitat física i l’esport, tant en l’àmbit de la innovació i la societat com en el de la recerca i el coneixement.

Tanmateix es procurarà que els treballs guanyadors tinguin el màxim ressò a la ciutat de Vic i la comarca d’Osona. Per aquest motiu els premiats es donaran a conèixer durant la celebració de la Nit de l’Esport Vigatà.

 

  • Participants: Es podrà presentar a aquests premis qualsevol persona física o jurídica, associació, entitat, centre educatiu o col·lectiu, vinculat a la ciutat de Vic. També s’hi podran presentar estudiants i ex-estudiants de la UVic-UCC o qualsevol altre centre educatiu de la ciutat. Es podrà presentar una proposta per participant.
  • Premis i Categories: Els treballs podran optar a un d’aquests dos premis:

 

Premi Bayés Esport: Recerca i Coneixement

bayes-esport

Al millor treball de recerca de batxillerat, treball final de grau o treball final de màster enfocat a l’activitat física i esport de centres educatius de Vic i de la Universitat de Vic realitzats durant el curs 2020-21. El treball haurà de descriure el procediment seguit, la recerca i coneixement que aporta.

 

Premi Penya Barcelonista Plana de Vic: Innovació i Societat

PBPV

Al millor treball que descrigui una intervenció en activitat física innovadora realitzada a la ciutat de Vic, dirigida a una persona o grup de persones i entengui l’esport com un mitjà per potenciar valors positius com l’esforç, la constància, la cooperació, la inclusió social, la socialització i la promoció dels hàbits saludables.

 

 

Bases “Premis Ciutat de Vic”

Document de participació Premis Ciutat de Vic