Top 100 mundial de joves a Bayés Esport

🎉La Silvia Coll i la Irina Gimeno, esportistes de @VicTennisTaula, han entrat a formar part de les top 100 mundial de joves: la Irina en la posició 40 en U13 i la Sílvia la 71 en U15.

🏓Enhorabona a les joves esportistes que, quan ho necessiten, també venen a Bayés Esport per a cuidar i prevenir la seva salut en l’esport!

👉Entre aquests 11 esportistes de l’Estat n’hi ha 3 més de catalans, Jana Riera i Marc Miró, 81 i 93 en U17 i Albert Vilardell, 78 en U19. Aquesta classificació és molt meritòria, sobretot tenint en compte, el domini aclaparador dels països asiàtics, especialment Xina i Japó, en aquesta disciplina.

Sílvia Coll Solà, en la recta final de la seva recuperació, està interna al CAR de Sant Cugat i a més de competir amb el Girbau Vic TT, entrena dues sessions diàries i Irina Gimeno Font, essent alevina de 1r any, a més de participar en les sessions preCAR, entrena diàriament a l’Escola del Girbau Vic TT, al costat dels millors juvenils i sèniors del club.

Amb les noves regulacions, les categories internacionals juvenils passaran a ser U11, U13, U15, U17 i U19. Dividit en dos nivells, WTT Youth Star Contender i WTT Youth Contender, la WTT Youth Series, formarà la base d’una piràmide de competicions dissenyades per oferir a les joves promeses, l’oportunitat de realitzar la transició a carreres professionals.

Recordem que de la fins ara U21, la també jugadora del Girbau Vic TT, Sofia Zhang, va arribar a ocupar el 5è lloc mundial.