Fisioteràpia i rehabilitació

Els nostres professionals estan altament especialitzats en la recuperació, rehabilitació i readaptació funcional de lesions esportives.

A partir d’una valoració integral i el treball interdisciplinari disposem de la millor tecnologia pel diagnòstic, prevenció i tractament de les diverses lesions.

L’assessorem i t’acompanyem en el teu procés de rehabilitació, garantint en tot moment la seguretat i la intimitat que necessites.

El nostre objectiu és la persistència i la millora del rendiment basat en l’anàlisi de les característiques de cada esportista.

Garantim un rigorós tracte personalitzat, ja que cada lesió necessita un tractament i planificació específics.

Disposem d’unes àmplies i equipades instal·lacions per oferir-te un servei excel·lent.

  • Rehabilitació de lesions esportives
  • Prevenció de lesions
  • Reeducació postural
  • Classes de pilates en grups reduïts o individuals
  • Sessions individuals d’hipopressius
  • Fisioteràpia ATM (cranio – mandibular i cranio-cervical) i osteopatia visceral o estructural
  • Avaluació de l’entrenament: metabòlic, aeròbic i anaeròbic

 

Perquè i quan necessitem la fisioteràpia i readaptació a l’activitat física?

Prevenció: Amb l’objectiu de disminuir els riscos de patir una lesió, treballarem des de la interdisciplinarietat amb anàlisis posturals, amb la identificació i correcció de patrons erronis de moviment i amb la potenciació i reforç de segments corporals que ho requereixin, sigui a base de tractament o exercicis.

Recuperació de lesions: Mitjançant les estratègies terapèutiques necessàries, accelerar adequadament els processos biològics del cos per a la recuperació de l’estructura lesionada, donant així al pacient la possibilitat de desenvolupar l’activitat quotidiana amb normalitat i a la vegada poder donar pas a la fase de readaptació.

Readaptació: Conjuntament amb els serveis especialitzat en activitat física i entrenament esportiu aconseguim que l’esportista pugui realitzar de nou totes aquelles habilitats bàsiques esportives que afecten la zona anatòmica que s’ha vist afectada i perjudicada com córrer, nedar, saltar… amb el nivell d’exigència que cada disciplina esportiva requereix.