Inef

Entrenaments i assessorament esportiu

Oferim un tractament personalitzat de les lesions esportives i un programa altament qualificat per evitar les recaigudes.

A partir d’un treball interdisciplinari amb la resta de professionals de Bayes Esport (traumatologia, fisioteràpia, podologia…) oferim un programa de tractament i entrenament per una òptima recuperació.

Disposem d’unes àmplies instal·lacions per poder realitzar les activitats així com un magnífic espai exterior per assegurar la readaptació a la pràctica esportiva amb total seguretat.

  • Sessions individualitzades outdoor i orientades a esportistes
  • Millorar la tècnica de carrera amb l’ajuda d’un preparador físic sota la supervisió i el seguiment del podòleg
  • Planificació esportiva i d’activitat física: per millorar el rendiment esportiu i iniciar hàbits saludables.
  • Readaptació esportiva per facilitar la reintegració a la pràctica esportiva / Laboral després d’una lesió amb la possibilitat de realitzar sessions a l’aire lliure.

 

Entrenaments de força personalitzats

Tanmateix també realitzem entrenaments personalitzats per a millorar la força esportiva. Està adreçat a esportistes d’alt rendiment, però també a homes i dones que no han practicat mai esport i necessiten d’un professional que els acompanyi, a persones que volen posar en pràctica hàbits saludables, o gent que té un objectiu concret i no sap com aconseguir-lo. Un professional els acompanyarà en tot aquest procés, primer definint bé l’objectiu a aconseguir i després treballant cada un dels exercicis per aconseguir bons hàbits esportius.

No hi ha entrenaments estàndards sinó que és important que aquests s’adaptin a cada una de les necessitats i especificacions de l’esportista perquè siguin el més eficients possibles i el màxim de profitosos.