Acord entre Bayés Esport i la Fundació UE Vic

El passat divendres dia 5 d’abril, Bayés Esport va firmar un nou acord de patrocini i col·laboració amb la Fundació UE Vic que aportarà atenció mèdica als jugadors de la fundació i els permetrà tenir un centre mèdic de referència on realitzar, també, el seu treball preventiu i la valoració de les proves d’aptituds. A més, la branca de medicina esportiva del centre Bayés Salut també realitzarà sessions de formació als jugadors a través de xerrades sobre els bons hàbits, el joc en gespa artificial, l’ús d’un calçat adequat, entre d’altres.

A part dels serveis prestats per part del centre mèdic, l’acord donarà visibilitat a l’equip de Bayés Esport amb dues tanques publicitàries al camp de la UE Vic amb el logotip de la unitat.

L’acte de presentació es va fer a Bayés Clínica amb la participació de Clàudia Bayés, gerent de Bayés Salut; Rafael Romero, metge de l’esport; Enric Clos, fisioterapeuta; Ignasi Puig, president de la Fundació; Lluís de Planell, responsable de comunicació de la Fundació i Sagi Barnoles, responsable de l’àrea d’acció social.

Finalment, ambdues parts van visitar, també, les instal·lacions de la Fundació UE Vic per realitzar una segona fotografia oficial.

Fotografia d’Albert Llimós
ComparteixShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn