Acord entre Bayés Esport i la Fundació UE Vic

El passat divendres dia 5 d’abril, Bayés Esport va firmar un nou acord de patrocini i col·laboració amb la Fundació UE Vic que aportarà atenció mèdica als jugadors de la fundació i els permetrà tenir un centre mèdic de referència on realitzar, també, el seu treball preventiu i la valoració de les proves d’aptituds. A més, la branca de medicina esportiva del centre Bayés Salut també realitzarà sessions de formació als jugadors a través de xerrades sobre els bons hàbits, el joc en gespa artificial, l’ús d’un calçat adequat, entre d’altres.

A part dels serveis prestats per part del centre mèdic, l’acord donarà visibilitat a l’equip de Bayés Esport amb dues tanques publicitàries al camp de la UE Vic amb el logotip de la unitat.

L’acte de presentació es va fer a Bayés Clínica amb la participació de Clàudia Bayés, gerent de Bayés Salut; Rafael Romero, metge de l’esport; Enric Clos, fisioterapeuta; Ignasi Puig, president de la Fundació; Lluís de Planell, responsable de comunicació de la Fundació i Sagi Barnoles, responsable de l’àrea d’acció social.

Finalment, ambdues parts van visitar, també, les instal·lacions de la Fundació UE Vic per realitzar una segona fotografia oficial.

Fotografia d’Albert Llimós